OBSAM

Cerca al web de l'OBSAM

Cartografia

Mapes

L’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM) ha desenvolupat un Sistema d'Informació Geogràfica per poder millorar la informació territorial de l'illa de Menorca. El treball ha consistit en la creació de noves capes d’informació cartogràfica i en la digitalització de diferents mapes elaborats per diversos autors que només es trobaven en paper.

Els mapes cartografiats són una representació de diferents variables descriptives del territori insular, que poden permetre una gestió més eficient. La finalitat d'obtenir informació georeferènciada és d'interés permanent per l'observació constant de la realitat insular.

La consulta d’aquesta cartografia digital es pot fer a través del web de cartografia del Consell Insular de Menorca i la iniciativa Infraestructura de Dades Espacials de Menorca (IDE Menorca). Una porta a tota la informació territorial que existeix sobre l'illa, creada amb l’objectiu de facilitar l’accés i l’ús de la cartografia, promovent-ne el seu ús per tal d’aconseguir més eficàcia, eficiència i qualitat en les feines relacionades amb el territori. Aquest portal està connectat a la vegada amb IDEs d'altres territoris, com la IDE de les illes Balears (IDEIB), amb la que comparteixen informació. És una eina amb vocació de servei tant a l'administració pública, com empreses privades i particulars, amb l’únic requisit de disposar d’un navegador i connexió a Internet.

Accés al web: http://cartografia.cime.es

Accés directe al visor genèric: http://ide.cime.es/visoride/

Accés directe al visor de medi ambient: http://ide.cime.es/sitmun/ambiental.jsp

 

Metadades: informació relativa als mapes de l'OBSAM

Mapes de Cobertes i Usos de Sòl de Menorca 2002

Cartografia de cobertes del sòl de Menorca 1995

Cartografia d'usos del sòl de Menorca 1995

Cartografia de la vegetació actual de Menorca 1995

Mapa geològic de Menorca

Mapa de característiques hidrogeològiques de Menorca

Cartografia de tipus de sòls de Menorca (Edafològic)

OBSAM
Camí des Castell, 28 1r pis
07702 Maó (Spain)
Tel. (+34) 971 351 500
Fax (+34) 971 351 642
a/e: adm.obsam@cime.es

Logotip de l'OBSAM

Institut Menorquí d'Estudis

MAB Menorca Reserva de Biosfera

©2003-2018 Observatori Socioambiental de Menorca  ·  Disseny de Quadratí